En väska för varje tillfälle

Vi shoppar kläder för olika tillfällen och vill gärna ha flera av olika modeller, variationen är något som känns tillfredsställande och många kliver inte i samma trasor dagen efter utan vill gärna ta något nytt och annorlunda. Detsamma gäller för väskor, man har gärna en väska för mycket och det som passar för det tillfället man använder väskan.

Träningsväskor

En väska för varje tillfälle är också något som tilltalar oss. Nu pratar vi inte enbart om finväskan utan även andra sorter som resväskor och andra typer av väskor. Det är något speciellt med väskor och vi vill gärna shoppa på oss både träningsväskor och andra typer av väskor. De bör passa för de tillfällen som vi är i behov av olika väskor. En träningsväska är anpassad för träningskläder och vi lägger inte gärna ner en fin skjorta eller blus i en sådan.

Resväskor

När vi ska ut på längre resor så vill vi gärna shoppa på oss rejäla resväskor som sväljer mycket bagage. Vid kortare resor så kan mindre väskor vara mer passande. Vi vill gärna ah några att välja bland även där så vi kan anpassa väskan efter tiden vi ska vara borta. I bland när vi bara ska vara borta över dagen så kan ett handbagage räcka och det blir mycket smidigare om man ska checka in på flyget. Då går det betydligt snabbare att checka in.