Rätt herrmode för 2019

Det nya året innebär att du kan fräscha upp garderoben och ta del av det senaste modet för 2019. På herravdelningen har det sannerligen blivit förändringar och den ökade försäljningen av herrkläder visar också på att män blivit alltmer intresserade av mode och kläder. Vilka plagg ligger på topplistan inför våren 2019?

Ankellånga byxor

Byxorna ska inte släpa i backen, du ska inte kliva på byxorna. Istället gäller ankellång byxor där ett par snygga sockar får sticka fram. Ankellånga byxor passar bäst med lägre skor såsom sneakers. Vill du ha kängor ska du gärna vika byxbenen för att få rätt utseende.

Ullkappan

En vacker, grå ullkappa håller dig varm under vintern och tidiga våren. Den är tidlös och återkommer med jämna mellanrum. Ull har en fantastisk isoleringsförmåga och en utformning som passar alla kroppsformer. Det är ingen aktivitetsjacka på grund av längden men passar bra till pendlingen och promenader.

Gamla märken återuppstår

Det började redan förra året men några gamla märken har fått ett nytt liv och återtagit sin gamla plats i topplistan. Märken som regerade på 90-talet, FIFA och Tommy Lee Jones, har kommit ut med flera snygga kollektioner och samarbeten. Kläderna från dem för tanken tillbaka till 90-talet med stora sweatshirts, mjuka byxor med en rand på sidan av benet och enkla modeller med stor logga.

Ledigt professionell

Kläder för professionella sammanhang och högtider, kavajer och finbyxor, har blivit lite mer lediga. De innehåller lite mer stretchmaterial så byxorna sitter mer bekvämt. De har lite roligare utseende med streck och grafiska mönster för att liva upp och visa din personlighet.